Modern husman – med fokus på det gröna

Restaurang Cirkeln förser ABF-husets besökare med frukost, lunch, middag och fika. Profilen för lunchmenyn är växtbaserad modern husman, medan kvällsmenyn består av smörrebröd.

Kafé

Måndag-fredag 08.00–16.00
Lördag               09.00–16.00 (juni-aug stängt)

Lunch

Måndag-fredag 11.00–14.00 

Lunchmeny v.33

Måndag

Bakad kycklinglårfilé med ratatouille och rostad potatis.
Sotad morot med smörad bönragu och fetaost(veg).

Tisdag

Regnbåge med sesamgurka, soyamajonnäs och kokt potatis.
Nudlar med broccoli, champinjon i soyabuljong med koriander(veg).

Onsdag

Nattbakad högrev med rosmarinsky, rostad potatis & morot.
Varm tomatsallad med babaganouch, kikärtor och spenat(veg).

Torsdag

Rökt baconsida med ärtragu, senap och potatis.
Bakad blomkål med purjolök, brynt smör och blomkålspuré(veg)

Fredag

Lamm i dillsås med kokt potatis och morot.
Spenatlasagne med kålsallad(veg).

Hela veckan

Dagens sallad (vegetarisk/vegansk)
Dagens soppa (vegetarisk/vegansk)
Dagens grillade smörgås

PRIS fr. 99 kr Inkl. kaffe/te, kaka, surdegsbröd, smör och vatten.

Menyn är säsongsbetonad, med fokus på växter, ekologiskt och närproducerat.

Dagens varma gröna rätt (vegetarisk) 120 kr
Dagens varma rätt (fisk/fågel/nöt/fläsk) 115 kr
Dagens sallad (vegansk/vegetarisk) 115 kr
Soppa (vegansk/vegetarisk) 99 kr
Grillad smörgås m. sallad 110 kr

Ingår till lunchen: surdegsbröd, smör, kaffe/te, kaka och vatten

Barsnacks

Måndag-fredag 14.00–20.00
Egenkryddade chips 25 kr
Marinerade oliver 45 kr
Picklade grönsaker 45 kr

 

Boka Bord

 

Cirkeln serverar mat och dryck till såväl mindre som större sällskap.
För att boka bord upp till 10 personer ring restaurangen på tel. 08-453 41 60
För större sällskap, arrangemang och event skicka e-post till cirkeln.stockholm@abf.se