Ett hus med många möjligheter

Årsmöte, seminarium eller konferens? Möts i klassisk bildningsmiljö och bli inspirerad!

På Sveavägen i Stockholm city ligger ABF- Huset, en arkitektonisk funkispärla från 1961. Sedan öppningen har tusentals människor samlats här för att hålla konferenser, utbildning och samtal. ABF-huset är ett uppskattat centralt beläget kulturhus med nära till kommunikationer.

ABF-huset har nio olika konferenssalar och ett antal mindre studierum. Ni kan boka en sal för en timmes möte eller anordna större konferenser under flera dagar, från det lilla mötet till ett konvent med hundratals åhörare. Med catering från eller servering i vår restaurang Cirkeln på entréplan kan vi bistå er i att skapa en helhetsupplevelse.

Våra ordinarie öppettider är måndag till fredag 08.00 – 22.00, samt helg 09.00 – 16.00. För större arrangemang kan vi erbjuda förlängd öppettid enligt överenskommelse.

Vi förvaltar också lokaler i Tensta Träff – läs mer om hur du hyr lokal i Tensta Träff här. 

Alla hyresgäster bör känna till och förhålla sig till vår Policy för uthyrning- och samarrangemang.

Fika, lunch eller middag?

Husets nyöppnade Restaurang Cirkeln kan servera större konferenser, mindre möten och restaurangbesökare från kvarteret. Restaurangen kan även abonneras och erbjuda festvåningsevenemang.

För att komma i kontakt med Restaurang Cirkeln för att boka bord eller beställa catering, kontakta cirkeln.stockholm@abf.se