Restaurang Cirkelns öppettider
Måndag–torsdag: 08.00–18.00
Fredag: 08.00–16.00
Lördag–söndag: Öppet för abonnering

Restaurang Cirkeln är en mötesplats i hjärtat av Stockholm där du kan ta del av scenframträdanden, folkbildningsaktiviteter och samhällsdiskussioner. Hos oss kan du arrangera allt från frukostseminarier till poesikvällar. Restaurangen går också att abonnera på lördagskvällar och söndagar. Vi erbjuder helhetslösningar med allt från frukost till fika, lunch, middag eller festarrangemang och mingel.

Vi har möjlighet att erbjuda lokaler i ABF-huset som passar både mindre möten och större konferenser – vi har en lösning för ert arrangemang. Kontakta cirkeln.stockholm@abf.se för mer information och bokning.

Restaurang Cirkeln

Kapacitet
ca 56 platser vid bord
ca 14 vid barstolar och fönsterdiskar
ca 10 platser vid uteserveringen
ca 100 pers omöblerat

Hjärtat

Hjärtat är ABF-husets öppna mötesplats och eventlokal i entréplan. Ett rum för mingel, mat och dryck, sittande lunch eller scenframträdanden. Restaurang Cirkeln kan med lätthet kombineras med Hjärtat. Exempel på tidigare arrangemang är mässor, mingel, julbord, fester, förlagsreleaser, scensamtal, föreläsningar och lunchbokningar.

Kapacitet
600 personer
ca 50 personer biosittning
ca 80 personer bordssittning

Statsrådsrummen

De tre statsrådsrummen Branting, Per-Albin och Erlander ligger på plan 1 och överblickar Sveavägen. De är avgränsbara med vikväggar och har längs hela långsidan vackra burspråk och ljusinsläpp från golv till tak.

Kapacitet
Stor flexibilitet och möjlighet att duka för ett stort antal sittande matgäster med mingelyta.
Privatabonnera för till exempel 80 personer vid julbuffé

Här hittar du en fullständigt översikt över våra lokaler samt teknikspecifikationer.

För att boka bord upp till 10 personer ring restaurangen på tel. 08-453 41 60
För större sällskap, arrangemang och event skicka e-post till cirkeln.stockholm@abf.se.

Cirkeln besvarar alla typer av frågor gällande catering, festvåning eller större middagsbokningar och mingel på ida.lupke@abf.se