Filosofi betyder kärlek till kunskap vilket sammanfattar mycket av vad kursen handlar om. Kursen tar upp frågor om existens och vad som är kunskap, samt hur man har sett på detta historiskt och idag. Du kommer att få läsa om olika synsätt på etik och moral i det förflutna respektive det moderna samhället. De nya kunskaperna får du tillämpa genom att skriva ett arbete om avsnittet etik och moral. Dagar och tider ej fastställda.

Skola
Datum
Dag
Tid
Kurskod
City
12/10-18/12
Ej fast
-
AB2010FIO01K0CI

SÅ ANSÖKER DU

Du ansöker till kursen genom din hemkommuns webbplats. Vi har avtal med nästan alla kommuner i Stockholms län, så de flesta kan söka våra kurser oavsett var i Stockholm man bor. Du har också rätt att läsa grundläggande kurser i kärnämnen i vilken kommun du vill.

Om du inte hittar din kommun i listan kan det vara så att ABF Stockholm saknar avtal med din hemkommun för denna kurs. Du har då möjlighet att göra en ansökan genom en annan kommun. Observera att du måste få ansökan beviljad av Vuxenutbildningen i din hemkommun för att få lov att studera i annan kommun.

Om du inte hittar din kommun i listan rekommenderar vi att du ansöker kursen genom Stockholms kommun: www.komvux.stockholm.se

Ansök