Fysik är ett naturvetenskapligt ämne som har sitt ursprung i människans behov av att förstå och förklara sin omvärld. Kursen tar upp fördjupade kunskaper inom rörelse och krafter samt fysikens karaktär, arbetssätt och matematiska metoder. Kursen berör också grunderna inom nya områden i fysiken såsom vågor, elektromagnetism och signaler samt universums utveckling och struktur. Labb tillkommer, dagar och tider för dessa ej fastställda.

Behörighetskrav: Kursen bygger på Fysik 1a eller Fysik 1b1 och Fysik 1b2.

Skola
Datum
Dag
Tid
Kurskod
City
12/10-18/12
Mån, Ons
18.00-20.30
AB2010FY02Q4CI

SÅ ANSÖKER DU

Du ansöker till kursen genom din hemkommuns webbplats. Vi har avtal med nästan alla kommuner i Stockholms län, så de flesta kan söka våra kurser oavsett var i Stockholm man bor. Du har också rätt att läsa grundläggande kurser i kärnämnen i vilken kommun du vill.

Om du inte hittar din kommun i listan kan det vara så att ABF Stockholm saknar avtal med din hemkommun för denna kurs. Du har då möjlighet att göra en ansökan genom en annan kommun. Observera att du måste få ansökan beviljad av Vuxenutbildningen i din hemkommun för att få lov att studera i annan kommun.

Om du inte hittar din kommun i listan rekommenderar vi att du ansöker kursen genom Stockholms kommun: www.komvux.stockholm.se

Ansök