Under våren 2019 erbjuder ABF Stockholm dig som ny deltagare att läsa en språkkurs för 50 % av priset! Du anmäler dig tillsammans med en kompis och ni går då 2 personer men betalar bara för 1.

Villkor: Rabatten gäller nya deltagare som inte har gått hos oss under 2018. Rabatten gäller t.o.m. den 1/3 2019. Ange kod ”2 för 1 2019” när du anmäler dig, samt namn och personnummer på personen du anmäler dig med.

Våra språkkurser

Franska

Djupdyk i 2000-talets stora franska författare, delta i en bokcirkel på franska eller upptäck den franska kulturen, maten och politiken. Eller läs en klassisk språkkurs i franska, vi har många nivåer och erfarna ledare!

Klicka här för att bläddra bland våra språkkurser i franska.

 

Italienska

Lär dig språket genom det italienska köket eller genom historien. Eller läs en klassisk språkkurs i italienska, vi har många nivåer och erfarna ledare!

Klicka här för att bläddra bland våra språkkurser i italienska.

 

Engelska

Lär dig språket genom att delta i en bokcirkel om kvinnlig egenmakt eller läs noveller på engelska! Eller läs en klassisk språkkurs i engelska, vi har många nivåer och erfarna ledare!

Klicka här för att bläddra bland våra språkkurser i engelska.

 

Spanska

Lär dig spanska på ett nytt sätt – lär dig mer om latinamerikansk samtid och mänskliga rättigheter på spanska. Eller läs en klassisk språkkurs i spanska, vi har många nivåer och erfarna ledare!

Klicka här för att bläddra bland våra språkkurser i spanska.

 

Och mer än det!

Språk tillhör våra allra mest populära kurser – inte så konstigt med tanke på att språket är nyckeln till andra kulturer, vänskaper och upplevelser. Hos oss på ABF Stockholm kan du välja bland 17 olika språk på flera olika nivåer.

Vi har kurser i arabiska, engelska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, latin, persiska (farsi), polska, portugisiska, ryska, spanska, teckenspråk, turkiska och tyska.

Klicka här för att bläddra bland alla våra språkkurser.

 

Så gör du

  1. Leta upp den språkkurs du vill gå – antingen genom att använda länkarna ovan eller söka fritt på abf.se, klicka här.
  2. När du har hittat kursen du vill gå klickar på på ”Anmäl dig”.
  3. Fyll i anmälan och skriv i koden ”2 för 1 2019” i kommentarsfältet samt namn och personnummer på den du anmäler dig tillsammans med.
  4. Klart!