————————————————————————————–

Var med och skapa folkbildning digitalt

Coronasmittan innebär just nu att många av oss kommer att tillbringa mer tid hemma framöver. Möjligheterna att samlas för folkbildning och kultur rent fysiskt har i de flesta fall helt uteblivit. För närvarande har vi på ABF Stockholm ställt in all publik verksamhet, men vi fortsätter med folkbildningen på digitala kanaler. Därför växlar vi om till livesändningar. Till att börja med kommer vi att livesända vissa föreläsningar och samtal på vår facebook-kanal där den som lyssnar också enkelt kan ställa frågor eller kommentera.

Vill du växla om tillsammans med oss?

Vi erbjuder:

  • Lokal för inspelning med anpassad interiör
  • Marknadsföring på ABF Stockholms kanaler
  • Digital räckvidd till 50 000 engagerade Stockholmare

Hör av dig till program.stockholm@abf.se om du vill göra digital folkbildning med oss!

————————————————————————————–

ABF Stockholms riktlinjer vid nya coronaviruset – covid-19

Till våra kurs- och föreläsningsdeltagare

Regeringen har den 11 mars, efter rekommendation från Folkhälsomyndigheten, fattat beslut om förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 deltagare. ABF Stockholms föreläsningsverksamhet  har normalt alltid färre deltagare än 500 deltagare. Större evenemang kommer skjutas fram eller begränsas till max 500 personer. De nya rekommendationerna den 17 mars om att utbildning i gymnasiet, yrkeshögskola och vuxenundervisning bör ske på distans har medfört att vi ställt in all publik verksamhet men att vi istället ställer om till folkbildning och vuxenundervisning på digitala plattformar, i de fall det lämpar sig.

Vi uppmanar våra deltagare och besökare att stanna hemma om man känner av symtom av feber, hosta, luftvägssymtom.  Även så vid milda symtom. Vi ställer krav på våra cirkelledare att omedelbart sjukanmäla sig om de upplever symtom. Därav kan vi komma att behöva ställa in fler kursträffar än vanligt. Om ett kurstillfälle ställs in kommer vi att erbjuda en ny träff vid ett senare tillfälle.

Vi fortsätter att följa utvecklingen och kommer att agera i enlighet med regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

————————————————————————————–

Har du idéer om ett öppet arrangemang som du vill genomföra? Företräder du en arrangör? Hör av dig, vi lyssnar gärna! Vi kan hjälpa dig att genomföra arrangemang för allmänheten, till exempel:

  • Föreläsningar, seminarier, debatter och workshops
  • Frukostseminarier, lunchföreläsningar, uppläsningar och författarträffar
  • Smygläsningar, pressträffar och releaser
  • Scenframträdanden, filmvisningar och fester

Kontakta oss på program.stockholm@abf.se eller formuläret här nedan.

Här kan du ladda ner vår lokaluthyrnings- & samarbetspolicy, som gäller alla våra bokningar.

Obs! Företräder du en medlemsorganisation? Ta kontakt med din kontaktperson hos oss för att arrangera med oss.

Kontakta Programavdelningen

Ska du arrangera öppna och folkbildande evenemang, och är nyfiken på att samarbeta med ABF Stockholm? Vänligen fyll i den informationen du har i dagsläget så kontaktar vi dig så snart vi kan. Informationen ligger till grund för ABF Stockholms bedömning av evenemanget och våra möjligheter till genomförande. Saknar du någon information så hoppar du över den raden.