ELVIRA:s personal har lång erfarenhet av att arbeta med människor med varierande yrkes- och utbildningsbakgrund, som med vår hjälp kommit ut i arbetslivet.

Vi har ett omfattande nätverk inom olika branscher och yrkesområden. Våra handledare är kvalificerade med oerhört stor erfarenhet av vägledande och coachande samtal med människor som söker arbete. I alla år har ELVIRA i olika uppdrag och med olika uppdragsgivare även arbetat med omställning.

Arbetssökande

STÖD & MATCHNING

Vi på ELVIRA Kunskapsutveckling stödjer dig att komma vidare i livet, oavsett om det är i arbetslivet eller i form av en utbildning. Vi utgår från dina önskemål, förutsättningar och behov och gör en plan tillsammans med dig, som passar just dig.

Under din tid hos oss har du en egen handledare som stöd och bollplank. Tillsammans kartlägger ni din kompetens och gör en planering för att förbättra dina chanser till ett nytt arbete. Du träffar också en studie- och yrkesvägledare för att få kvalificerad hjälp att hitta den bästa vägen till ett arbete: vårt mål är att du ska nå dina mål! På ELVIRA kommer du bli sedd och motiverad, vi vet att alla människor har en enorm potential och att man ibland behöver få hjälp att hitta nyckeln som leder till just sin framtid.

Vi erbjuder en mängd olika seminarier, workshops, kortare utbildningar och andra aktiviteter helt utifrån vad som passar dig och dina behov bäst.

Omställning

OMSTÄLLNINGEN KAN INNEHÅLLA

  • Upprättande av individuell handlingsplan
  • Individuell coachning under hela insatsen
  • Kompetensinventering
  • Personlig marknadsföring med CV, ansökningar samt intervjuträning
  • Kommunikation och presentationsträning
  • Att utveckla ett eget nätverk i arbetssökandet
  • Motivationshöjande aktiviteter; t ex attityder och värderingar, personlig utveckling, kommunikation, konflikthantering, mental träning
  • Matchning till arbete, arbetsträning och arbetsprövning
  • Behovsanpassade kortare insatser för att öka möjligheterna till anställning

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill komma i kontakt med oss! Vi finns tillgängliga på telefon: 08-411 55 00 eller på e-post: info@elvira-kunskap.se.

Hitta rätt blankett här!

Frågor?

Vi svarar gärna på dina frågor. Ring oss på 08-411 55 00 eller skicka e-post till info@elvira-kunskap.se.