Kurs Data,IT,Mobil

Bli profffs på bild- och filmredigering (AMK-1)

Kostnadsfri arbetsmarknadskurs (AMK-1) som främst riktar sig till dig som är eller riskerar att bli permitterad, varslad eller uppsagd på grund av pandemin och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter på arbetsmarknaden.

Den här kursen är för dig som vill stärka din kompetens för att bli säkrare på att jobba med det visuella online.

Vi djupdyker i digital bildbehandling och pratar om allt från hur du beskär och redigerar dina bilder till bästa resultat samt vilken upplösning och storlek du ska tänka på att ha för publicering olika typer av publicering. Du lär dig om bildrummets olika delar, hur du kan tänka kring, vinklar, linjer, färger och placering för att få ett så intressant och medvetet resultat som möjligt när du fotograferar och redigerar bilder.

Tillsammans går vi igenom hur du redigering av film. Vilka program du kan använda och vad du ska tänka på när du klipper och komponerar visuellt material för att kommunicera på bästa sätt.

Vi dyker även in i layoutprogram och hur du kan integrera bilder och annat material för att få ett så helhetligt resultat som möjligt för att nå ut i det digitala.

Kursen ger dig möjlighet att jobba med eget material som du kan fortsätta med efter avslutad kurs.

Ledare

Anders Lindberg är en av ABF Stockholms mest etablerade och uppskattade ledare inom området data, foto och bildbehandling. Med många års erfarenhet har han utvecklat och tagit fram kurser inom området.

Praktisk information

Kursen genomförs på fasta tider genom videomöten över Zoom. Du behöver en mejladress samt en dator som är uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn.

Innan kursstat så får du länk och information om hur du gör för att ansluta skickat till din mejladress.

Upplägg

Kursen består av 10 träffar och hålls på måndagar och tisdagar kl 18:30-21:30 med start 8/11.

Av kursens 10 tillfällen kommer två av dessa att fokusera på arbetsmarknaden. Vad du ska tänka på när du söker jobb, skriver ditt CV och din jobbansökan. Allt för att du ska vara redo att ta steget ut på arbetsmarknaden.

Anmälan

Kursen är kostnadsfri men du förbinder dig att fullfölja kursen om du inte avanmält dig senast dagen före kursstarten. Vi kommer att ta ut en avbokningsavgift på 300 kr om du inte deltar på minst hälften av kurstillfällena, varav en av de första tre träffarna.

Du får endast anmäla dig till en arbetsmarknadskurs under 2021. Har du anmält dig till flera kommer de senare anmälningarna makuleras och du kallas till kursen du först anmält dig till.

Vem får delta?

Kurserna riktar sig främst till dig som är eller riskerar att bli permitterad, varslad eller uppsagd och som är mellan 18 och 64 år.

Övrigt

Vid frågor mejla studieprogrammet.stockholm@abf.se

Pris
0:- Ordinarie pris

Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Anmäl Dig
Startdatum 8/11
Tidpunkt 18:30 - 21:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 484894
Plats Distans på nätet
Translate this page