Kurs Musik, sång, kör

ABF:s Blåsorkester

Damma av ditt instrument och kom med i vårt band! Vi söker dig som spelar ett blåsinstrument, kontrabas eller slagverk.

Vi är en liten (men fin) orkester som gärna vill spela och utvecklas tillsammans med dig. En bredd repertoar väntar på dig under ledning av en erfaren dirigent med gott humör. Syftet är att det ska bli både lärorikt och kul att spela tillsammans – välkomna!

Meddela gärna i kommentarsfältet vid ansökan vilket instrument du spelar. Bleckblåsinstrument, trombon eller tuba sökes extra mycket, men alla är välkomna!

Kursmaterial

Eget instrument.
Kostnad för arrangemangsspecifikt nothäfte tillkommer med 380 kronor. Info om betalningsmetod ges via e-post från ledaren i samband med kursstart.

Ledare


Christina Pearce är sedan våren 2019 dirigent för ABFs Blåsorkester. Tidigare har hon varit dirigent för Svenska Järnvägars Musikkår och biträdande dirigent för Stockholms Blåsorkester och Södertälje Symfoniorkester. Christina jobbar aktivt som frilansmusiker och spelar bland annat första altsax i Stockholms Blåsorkester.

Christina är även musiklärare och undervisar i klarinett, saxofon och piano. 

Christina flyttade till Sverige från England 2010 och har studerat klassisk musik vid University of Bristol och musikpedagogik vid University of Southampton i Storbritannien. Christina här även studerat på folkmusiklinjen på Birka Folkhögskola i Jämtland. Hon har varit verksam som träblåsmusiker i flera genrer: underhållnings- och teatermusik, blåsorkester, symfoniorkester och storband, samt i mindre ensembler som klarinett- och saxofonkvartett.

Bra att veta

OBS! Ingen undervisning den 28 mars.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2800:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 29/2
Tidpunkt 18:45 - 21:00
Antal tillfällen 12
Arrangemangsnummer 504756
Plats Jonas Näslund AB, Jonas Näslund AB
Pris 2800:- (Ord. pris)
Translate this page