Kurs Konst, måleri, teckning

Akvarellmåleri

Akvarell är enligt många en av de svåraste måleriteknikerna – men också en av de roligaste!

Under den här akvarellkursen får du lära dig grunderna i akvarellens speciella tekniker och öva upp dina färdigheter för att sedan arbeta med olika typer av motiv. Vi målar akvarell i den teknik som kallas ”vått-i-vått”. 

Nivå

Handledning sker både i grupp och på individuell nivå, vilket gör att både nybörjare och mer vana kan delta.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Cirkelledare

Amy Cedervall har arbetat som cirkelledare på ABF Stockholm sedan 2007, främst i akvarellmåleri men även teckning och pastell. Amys pedagogik att steg för steg visa hur bilderna byggs upp är mycket populär. Hon är även aktiv konstnär själv och utbildad i Frankrike.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger. 
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2850:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 4/10
Tidpunkt 12:00 - 14:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 498228
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 2850:- (Ord. pris)
Translate this page