Kurs Konst, måleri, teckning

Akvarellmåleri nybörjare

Akvarell är enligt många en av de svåraste måleriteknikerna – men också en av de roligaste!

Under den här akvarellkursen ligger fokus på att du får lära dig grunderna i akvarellens speciella tekniker och material kännedom. Vi målar mest akvarell i våt stil och enkla motiv.

Nivå

För dig med ingen eller mycket liten erfarenhet av akvarellmåleri.Handledning sker både i grupp och på individuell nivå.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Cirkelledare

Amy Cedervall har arbetat som cirkelledare på ABF Stockholm sedan 2007, främst i akvarellmåleri men även teckning och pastell. Amys pedagogik att steg för steg visa hur bilderna byggs upp är mycket populär. Hon är även aktiv konstnär själv och utbildad i Frankrike.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
2750:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 8/2
Tidpunkt 12:00 - 14:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 494239
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 2750:- (Ord. pris)
Translate this page