Kurs Data, IT, mobil

Nyhet! Animation i Procreate (medelnivå)

Vill du fördjupa dina kunskaper inom animering i programmet Procreate? Då är denna kurs för dig!

Få liv i dina bilder med animation. I programmet Procreate så går vi igenom grundläggande tänk för att skapa animationer och skapa individuella små animationer eller GIFs som går att användas för sociala medier. Kursen är för alla åldrar och kräver en IPad med Procreate och grundläggande kunskap i programmet. Du behöver själv införskaffa programmet Procreate om du inte redan har tillgång till detta.

Nivå

Denna kurs kräver grundläggande datorvana och förkunskaper i programmet Procreate.

Cirkelledare

Shin Mustafa är en aktiv grafisk designer och illustratör som har jobbat för företag, event, föreningar och privatpersoner. Hon är mycket nyfiken på dagens teknik och använder sig dagligen av olika digitala verktyg i både hennes vardag och arbetsliv. Detta är en kunskap som hon gärna vill sprida vidare. Shin är en prisvinnande och publicerad serietecknare i grunden och har fördjupat sin kunskap för marknadsföring av grafiskt material. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1500:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 16/10
Tidpunkt 15:15 - 17:45
Antal tillfällen 5
Arrangemangsnummer 500395
Plats Filmstudion, 1 tr ned, ABF-huset
Pris 1500:- (Ord. pris)
Translate this page