Kurs Distans,Språk

Arabiska, nivå A1 (distans)

Språket är nyckeln till andra kulturer. Ta chansen att göra din värld större! Arabiska talas av över 300 miljoner människor världen!

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Arabiska talas av över 300 miljoner människor världen och är det största av dem semitiska språken. Även om språket skiljer sig en del dialektalt på olika platser är skriftspråket detsamma. Med kunskaper i arabiska kan du öppna portarna till en ovärderlig kulturskatt! Under denna cirkel läser vi standardarabiska.

Obs. Kursuppehåll v. 14 och v.20 pga. påsk och Kristi himmel.

Varmt välkommen!

Nivå

A1

Jag kan förstå och använda mycket enkla ord och fraser. Jag kan presentera mig själv och ställa enkla frågor. Jag kan samtala på ett enkelt och långsamt sätt.

Observera att detta inte är en nybörjarnivå, utan kräver förkunskaper motsvarande en termin (minst 20 studietimmar).

Material

Vi återkommer kring studiematerial.

Cirkelledare

Abir Hanna

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
2300:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 9/3 2023
Tidpunkt 17:30 - 19:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 495522
Plats Distans på nätet
Pris 2300:- (Ord. pris)
Translate this page