Kurs Språk

Arabiska A1 (liten grupp)

Språket är nyckeln till andra kulturer. Ta chansen att göra din värld större! Arabiska talas av över 300 miljoner människor världen!

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Arabiska talas av över 300 miljoner människor världen och är det största av dem semitiska språken. Även om språket skiljer sig en del dialektalt på olika platser är skriftspråket detsamma. Med kunskaper i arabiska kan du öppna portarna till en ovärderlig kulturskatt! Under denna cirkel läser vi standardarabiska.

Denna grupp är exklusiv vilket innebär att det är färre antal deltagare med mer möjlighet till personlig vägledning från ledaren i din språkutveckling. Maximalt 7 deltagare/grupp. Vi ses vid åtta tillfällen.

Varmt välkommen!

Nivå

A1

Jag kan förstå och använda mycket enkla ord och fraser. Jag kan presentera mig själv och ställa enkla frågor. Jag kan samtala på ett enkelt och långsamt sätt.

Observera att detta inte är en nybörjarnivå, utan kräver förkunskaper motsvarande en termin (minst 20 studietimmar).

Material

Arabiska för nybörjare, 2016 (ISBN: 9789174346909) Birgitta Jungbeck, Mounir Obeid, upplaga 5.

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område och erbjuds även att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. Abir Hanna är cirkelledare på denna kurs.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Vid sen anmälan får du besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat – vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2800:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 18/9
Tidpunkt 19:15 - 20:45
Antal tillfällen 8
Arrangemangsnummer 499551
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2800:- (Ord. pris)
Translate this page