Kurs Språk

Arabiska nybörjare

Språket är nyckeln till andra kulturer. Ta chansen att göra din värld större! Arabiska talas av över 300 miljoner människor världen!

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Arabiska talas av över 300 miljoner människor världen och är det största av dem semitiska språken. Även om språket skiljer sig en del dialektalt på olika platser är skriftspråket detsamma. Med kunskaper i arabiska kan du öppna portarna till en ovärderlig kulturskatt! Under denna cirkel läser vi standardarabiska.

Nivå

Nybörjare – du behöver inga förkunskaper!

Material

Litteratur meddelas vid kursstart. 

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område och erbjuds även att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/.

Pris
2500:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 3/10
Tidpunkt 14:00 - 15:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 499874
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2500:- (Ord. pris)
Translate this page