Kurs Hälsa, vård, livsstil

ATM – Feldenkraismetoden, nybörjare och för dig som prövat tidigare

Under cirkeln får du kunskap inom ”Awareness Through Movement” – medvetenhet genom rörelse.

”Awareness Through Movement” – medvetenhet genom rörelse
Feldenkraismetoden lär dig hitta tillbaka till ett mer naturligt och avspänt sätt att röra dig. Så som vi rörde oss som barn, utan smärta, stelhet och onödigt slöseri med energi. När din rörelseförmåga förbättras påverkas även ditt sätt att handla, tänka, känna och uppleva.

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Cecilia Gudmundsson är auktoriserad Feldenkraispedagog med lång erfarenhet av att undervisa grupper och individuellt i metoden. Cecilia har sin bakgrund i dans och kom av en slump i kontakt med Feldenkraismetoden i början av 80-talet. Efter en hösts intensiva dansstudier i New York deltog hon i sin fösta ATM lektion. Hon uttrycker att hon förundrades över att ”göra så lite och uppleva så mycket.” Cecilia är även utbildad dansterapeut och leg psykoterapeut.

Praktiskt

Ledig klädsel.

 

Bra att veta

•För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
•Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
•Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
•Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR

Pris
685:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 2/12
Tidpunkt 10:00 - 13:15
Antal tillfällen 1
Arrangemangsnummer 502491
Plats Sandlersalen, 1tr, ABF-huset
Pris 685:- (Ord. pris)
Translate this page