Kurs Dans, teater, scenkonst

Böner, blues och besvärjelser. Djupläsning av Dylans texter

Vi hör vad han sjunger men vad är det han säger?

Den populära läsecirkeln av Dylans texter fortsätter. Temat är böner, blues och besvärjelser.

I samband med att Bob Dylan vann Nobelpriset i litteratur 2016 startade vi en cirkel som djupläser Dylans texter. Vi är nu inne på trettonde terminen och välkomnar gärna nya deltagare!

Ledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Peter Holst har sedan 1978 arbetat inom teatern som skådespelare, dramaturg, dramatiker och regissör, utbildats på Lunds Universitet (ekonomexamen) och Stockholms Teaterhögskola.

Han har bland annat skrivit kriminalserien Louise i fyra delar för Radioteatern. Dessutom publicerat boken Arthur på en ö i havet medan pappa Otto spelar piano och sjunger på Backafallskrogen, en berättelse från Ven.

Publicerar sedan 2006 nyhetsbrevet The Bob Cats Newsletter – https://thebobcatsnewsletter.wordpress.com/

Har följt Bob Dylan av och till från och med 1965. För övrigt; har spelat i rockband, numera gospelsångare.

Bra att veta

OBS! Ingen undervisning den 28 mars.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/.

Pris
1585:- Ordinarie pris

Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Anmäl Dig
Startdatum 29/2
Tidpunkt 18:00 - 20:30
Antal tillfällen 5
Arrangemangsnummer 503177
Plats Östgötarummet, 5tr, ABF-huset
Pris 1585:- (Ord. pris)
Translate this page