Kurs Data,IT,Mobil

Bygg hemsidor i WordPress och lär dig digital layout (AMK)

Kostnadsfri arbetsmarknadskurs (AMK) som främst riktar sig till dig som har varit utanför arbetsmarknaden en längre tid och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter att få arbete.

Den här kursen ger dig handfasta redskap för att du ska lära dig bygga och utveckla hemsidor. Vi fokuserar på att lära oss praktiskt genom att från grunden bygga flera olika webbplatser. Allt blir belyst och repeterat, så att kunskaperna sitter bra när kursen är slut för att du ska ha möjlighet att bygga vidare på din egen eller dina framtida kunders hemsidor.

Kursen avslutas med att du även får lära dig om layout I InDesign – det mest använda och uppskattade programmet för layout. Att kunna designa och skapa en användarvänligt upplägg för dina hemsida är en nyckel för att uppskattade resultat.

Kursen fokuserar på WordPress som är ett av de mest populära verktygen för både hemsidor och bloggar. WordPress passar privatpersoner så väl som föreningar och företag. Genom att använda WordPress som grundplattform får du bland annat tillgång till redigeringsverktyg, plug-ins och metoder för sökmotors optimering och kan på så sätt kan du utveckla din hemsida vidare till ett proffsigt resultat.

Du behöver inte ha några förkunskaper.

Ledare

Jacob Blomqvist har lång erfarenhet av att leda kurser i hur du bygger din egen hemsida med fokus på WordPress, och har bland annat utvecklat eget kursmaterial i ämnet. Han leder även kurser i bildbehandling och layout.

Praktisk information

Kursen genomförs på fasta tider genom videomöten. Du behöver en mejladress samt en dator som är uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn.

Innan kursstart så får du länk och information om hur du gör för att ansluta skickat till din mejladress.

Upplägg

Kursen genomförs på måndagar och onsdagar kl 13:00-16:00. Totalt 10 träffar.

Anmälan

Du får endast anmäla dig till en arbetsmarknadskurs under 2022. Har du anmält dig till flera kommer de senare anmälningarna makuleras och du kallas till kursen du först anmält dig till. Vi ber dig att meddela oss i god tid om du inte kan delta i kursen. Det kan vara någon annan som vill ha din plats då det är många som vill gå våra kurser.
 
Vem får delta?

Denna kurs riktar sig främst till dig som har varit utanför arbetsmarknaden en längre tid och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter till arbete och som är mellan 20 och 64 år.

Övrigt

Vid frågor mejla studieprogrammet.stockholm@abf.se

 

Pris
0:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 4/4
Tidpunkt 13.00 - 16.00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 488960
Plats Distans på nätet
Translate this page