Kurs Språk

Conversational Business English C1

Med engelska kommer du långt – både på resan och i yrkeslivet.

Denna kurs riktar sig mot dig som vill utöka dina engelskakunskaper med ett fokus på affärsengelska. Du lär dig specifik vokabulär som riktar sin mot business, vi jobbar med presentationer, debatter och andra aktiviteter som får deltagarna att använda språket så mycket som möjligt.

Som deltagare på denna kurs är det bra om du känner dig trygg i att använda dina befintliga engelskakunskaper i konversation och aktivt vill delta tillsammans med andra för att utvecklas.

Språket är nyckeln till andra kulturer. Ta chansen att göra din värld större! Med ökade engelskkunskaper blir det dessutom roligare att ta del av all engelskspråkig film, litteratur och populärkultur. Det finns med andra ord alltid anledning att förbättra sin engelska, oavsett om du är nybörjare eller redo för en avancerad kurs.

C1
Jag kan förstå, höra eller läsa mer utvecklat språk som långa och komplicerade faktatexter och litterära texter. Jag kan uttrycka mig flytande och spontant utan att söka efter rätt uttryck.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.
Pris
2500:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 10/10
Tidpunkt 17:00 - 18:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 500054
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2500:- (Ord. pris)
Translate this page