Kurs Dans, teater, scenkonst

Nyhet! Dans – Babydans

Välkommen till en kurs för dig som vill dansa med ditt barn i bärsele. Alla är välkomna och ingen tidigare erfarenhet krävs.

Klasserna består av dansrörelser och enkla stretchövningar, utformade för att skapa en glädjefull stund och härlig träning för dig och din lilla dansare. Rörelserna stöttar god hållning, förbättrar balans och koordination.

Under dansklasserna introducera du barnet till nya vänner och en underbar värld av olika musik och dansstilar. Fokus är lyhörd omvårdnad, fysisk aktivitet och glädjen i att uttrycka sig i dans. 

En viktig del i dansundervisningen är att skapa en känsla av samhörighet och delad upplevelse även för de vuxna i gruppen.  

Dansklasserna leds av en utbildad dansare med lång erfarenhet av arbete med små barn samt god kunskap i pedagogik, anatomi och barns utveckling. 

 

Nivå

Vi rekommenderar att ditt barn är minst 10 veckor och har börjat stötta upp sitt huvud. Barn kan delta i dansklasserna tills dom är 18 månader. 

Kursen riktar sig till alla slags omvårdnadspersoner (mammor, pappor, far-och morföräldrar, mostrar/morbröder, fastrar/farbröder eller gudföräldrar) som vill umgås med barnet genom dans. Du behöver ingen tidigare dans eller träningserfarenhet.  

Ledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. 
Ellen Johansson utbildad dansare vid London Contemporary Dance School. De senaste sex åren har hon frilansat som dansare och danslärare i London men är nu tillbaka i Sverige. Hon har erfarenhet av att undervisa olika nivåer, allt från nybörjare till professionella dansare. Hon är även certifierad yogalärare via Triyoga i London.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Pris
950:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 1/10
Tidpunkt 10:15 - 11:00
Antal tillfällen 5
Arrangemangsnummer 500181
Plats Sandlersalen, 1tr, ABF-huset
Pris 950:- (Ord. pris)
Translate this page