Kurs Data, IT, mobil

Datakurs: Datakunskap Windows 11 fördjupning, fortsättningskurs

Kom och fördjupa dina kunskaper i datorn och operativsystemet Windows 10 / 11 och alla tillhörande program!

Det här är en kurs för dig som vill fördjupa dig i operativsystemet Windows 10 eller 11 för att ta ditt dagliga användande till nästa nivå. Du får djupare kunskap i programmen samtidigt som du får chans att få en djupare kunskap om systemet och hur du kan optimera ditt användande.

Dator finns på plats, men om du hellre tar med dig en egen dator så är det okej, uppge gärna detta i kommentarsfältet, tack!

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenheten och glädje genomsyrar arbetet. Varmt välkommen!

Nivå

Kräver förkunskap: grundläggande datorkunskaper i Windows.

Cirkelledare

Lara Domnína

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Vid sen anmälan får du besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat – vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1900:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 25/10
Tidpunkt 10:00 - 12:30
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 499926
Plats Filmstudion, 1 tr ned, ABF-huset
Pris 1900:- (Ord. pris)
Translate this page