Kurs Data, IT, mobil

Datasäkerhet – hur skyddar du ditt privatliv på internet?

Det känns kanske viktigare än någonsin att veta hur du skyddar ditt privatliv på internet? Lär dig mer om datasäkerhet med oss på denna kurs!

Hur skyddar du dina personupgifter? Hur fungerar VPN? Kan jag surfa anonymt på internet?

Under denna kurs går vi genom hur du ska tänka och agera för att bäst skydda dina personuppgifter på internet. Vi lär oss hur vi surfar anonymt. Vi går igenom hur du bäst hanterar dina lösenord, hur mobilt bank-ID fungerar och hur vi skyddar oss mot ID-kapningar. Vi pratar virus och skydd, och vad du bör tänka på i en värld med  ”falska nyheter”. Vi blir helt enkelt proffs på att surfa säkert! Häng med!

Nivå

Inga förkunskaper krävs!

Cirkelledare

Anders Lindberg är en av våra mest erfarna cirkelledare – specialiserad på allt inom dataanvändande och fotografi.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
800:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 9/11
Tidpunkt 12:00 - 14:30
Antal tillfällen 5
Arrangemangsnummer 492253
Plats Filmstudion, 1 tr ned, ABF-huset
Pris 800:- (Ord. pris)
Translate this page