Datorverkstaden – nätdejting för äldre – ABF Stockholm
Kurs Datorverkstaden

Datorverkstaden – nätdejting för äldre

Datorverkstaden är en kortkurs med praktisk introduktion på olika teman inom internet och datoranvändning.

Så länge internet har funnits har det funnits nätdejting. Redan 2010 inleddes var fjärde relation på nätet och i dag är rekordmånga positiva till att träffa en ny partner med hjälp av dejtingsidor eller appar. Vissa matchar dig med tänkbara partners utifrån din profil med intressen och åsikter – andra hjälper dig att hitta tänkbara partners i din närhet med hjälp av GPS.

Vi tittar på lite olika dejtingsidor och appar, ger dig knep för att göra en bra profil och går även igenom lite vett och etikett online. Du får också chansen att prova på att göra en profil på en dejtingsida.

Under kursens tre studietimmar hinner du få både en teoretisk genomgång och själv få prova på. Känner du sedan att du vill fördjupa dina kunskaper så har vi ett brett kursbud att välja ur!

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.
Pris
200:- Ordinarie pris

Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Anmäl Dig
Startdatum 7/11
Veckodagar Torsdag
Tidpunkt 12:00 - 14:30
Antal tillfällen 1
Arrangemangsnummer 465723
Plats ABF-Huset -ABF-Huset (ej Fastställd Lokal)
Translate this page