Kurs Data, IT, mobil

Datorverkstaden x 3 fredagar – Skapa en hemsida i Webnode

Datorverkstaden är en kortkurs med praktisk introduktion på olika teman inom internet och datoranvändning.

I dag är det enklare än någonsin att inte bara skapa en hemsida utan att också få den att se snygg och proffsig ut. Vi gör en genomgång i det webbaserade gratisverktyget Webnode – där du med hjälp av mallar och användarvänlig struktur enkelt skapar en hemsida, oavsett om du är novis eller proffs. Vi ses vid tre fredagstillfällen så att vi tillsammans kan bygga vidare på våra hemsidor.

Under kursens nio studietimmar hinner du få både teoretiska genomgångar och själv få prova på. Känner du sedan att du vill fördjupa dina kunskaper så har vi ett brett kursbud att välja ur! I datorverkstaden lär vi oss tillsammans om dagens teknik. Här möter du många som, precis som du försöker förstå sig på dagens teknik.

Dator finns på plats, men om du hellre tar med dig en egen dator så är det okej.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenheten och glädje genomsyrar arbetet. Varmt välkommen!

Nivå

Inga förkunskaper krävs!

Cirkelledare

Rikard Gottlieb

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Vid sen anmälan får du besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat – vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
750:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 10/11
Tidpunkt 12:00 - 14:30
Antal tillfällen 3
Arrangemangsnummer 499915
Plats Filmstudion, 1 tr ned, ABF-huset
Pris 750:- (Ord. pris)
Translate this page