Kurs Data,IT,Mobil

Digital design och kommunikation (AMK)

Kostnadsfri arbetsmarknadskurs (AMK) som främst riktar sig till dig som är eller riskerar att bli arbetslös och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter på arbetsmarknaden.

Den här kursen är för dig som kan grunderna i dataanvändande men vill stärka din kompetens för att jobba med det digitala i arbetslivets vardag. Kursen ger dig grundläggande förutsättningar för att jobba med digital design och kommunikation.

Vi fokuserar på vad du ska tänka på för att effektivt skapa material för hemsidor på nätet. Vi går igenom allt från design, bildbehandling till layout och textproduktion. Bland annat kommer vi att jobba i verktyget Webnode som är ett gratis program för att enkelt skapa snygga och effektiva hemsidor.

Du får även inblick i andra program som du enkelt kan arbeta med för att kommunicera och nå ut digitalt. Bland annat presentationstekniska och enklare gratisprogram för redigering av bild och film.

I kursen så får du möjlighet att jobba med eget material som du kan ta med vidare efter kursens avslut.

Ledare

Anders Lindberg är en av ABF Stockholms mest etablerade och uppskattade ledare inom området data, foto och bildbehandling. Med många års erfarenhet har han utvecklat och tagit fram kurser inom området.

Praktisk information

Kursen genomförs på fasta tider genom videomöten. Du behöver en mejladress samt en dator som är uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn.

Innan kursstart så får du länk och information om hur du gör för att ansluta skickat till din mejladress.

Upplägg

Kursen genomförs måndagar och tisdagar under fem veckor kl.12.00-15.00 med start 30/5.

Anmälan

Du får endast anmäla dig till en arbetsmarknadskurs under 2022. Har du anmält dig till flera kommer de senare anmälningarna makuleras och du kallas till kursen du först anmält dig till. Vi ber dig att meddela oss i god tid ifall du inte kan delta i kursen. Det är bara schysst att göra det, tycker vi. Det är många som vill gå våra kurser.

Vem får delta?

Denna kurs riktar sig främst till dig som har varit utanför arbetsmarknaden en längre tid och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter till arbete och som är mellan 20 och 64 år.

Övrigt

Vid frågor mejla studieprogrammet.stockholm@abf.se

Pris
0:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 30/5
Tidpunkt 12.00 - 15.00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 488669
Plats Distans på nätet
Translate this page