Kurs Språk

Engelska A1

Med det engelska språket får du möjlighet att prata med människor i flera olika världsdelar, på deras eget modersmål.

Med ökade engelskkunskaper blir det dessutom roligare att ta del av all engelskspråkig film, litteratur och populärkultur. Det finns med andra ord alltid anledning att förbättra sin engelska, oavsett om du är nybörjare eller redo för en avancerad kurs. 

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Nivå

A1

Jag kan förstå och använda mycket enkla ord och fraser. Jag kan presentera mig själv och ställa enkla frågor. Jag kan samtala på ett enkelt och långsamt sätt. Observera att detta inte är en nybörjarnivå, utan kräver förkunskaper motsvarande två termin (20 studietimmar).

Den här kursen sker i ett långsammare tempo.

ABF Stockholm erbjuder digitalt språknivå-test för dig som vill prova vilken nivå du är på (enligt GERS – Gemensam europeisk referensram för språk).

Material

Information om litteratur ges vid första sammankomsten.

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område och erbjuds även att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Calvin Ray är född och uppvuxen i Kanada, där han tog sin första universitetsexamen ”Bachelor of Arts Honours”, med fokus på statskunskap. Därefter läste han ”Svenska samhällets uppbyggnad” och ”Svenska som andraspråk” vid Stockholms universitet. Calvin har sedan dess arbetat med vuxenutbildning, och där främst med att undervisa i det engelska språket. Han har stor erfarenhet av att undervisa deltagare på alla nivåer samt med riktade kurser i affärsengelska.

Bra att veta

Obs! Ingen undervisning den 26 mars och 30 april.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2500:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 20/2
Tidpunkt 17:30 - 19:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 504537
Plats Gotland, 5 tr, ABF-huset
Pris 2500:- (Ord. pris)
Translate this page