Kurs Språk

Engelska B1 – Refresh your English skills

Känns din engelska lite rostig men du har en stark vilja att ge din språkmotor en uppfräschning?

Känns din engelska lite rostig men du har  en stark vilja att ge din språkmotor en uppfräschning? Då är den här rätt kurs för dig. Här kommer dina språkkunskaper att ges nödvändiga uppfriskningar för att ge dig tillbaka ditt förtroende att tala engelska.

På ABF Stockholm erbjuds språkkurser både för nybörjare och för dig som vill lära dig språket på en högre nivå, i detta fall genom att delta i en bokcirkel. 

Nivå

B1

Jag kan förstå huvudinnehållet i tydligt standardspråk. Jag kan utan förberedelser ge mig in i samtal som rör kända vardagliga händelser. Jag kan enkelt binda samman fraser för att beskriva erfarenheter och händelser.

Material

At your leisure B1

ISBN 9783193095992

Cirkelledare

Laura Phan är född i hjärtat av de tyrolska alperna i Österrike. Laura Phan är leg. gymnasielärare i italienska och engelska och har tyska som modersmål. Enligt henne innebär språk mycket mer än att bara skaffa sig kunskap om språkliga mönster och grammatiska regler. Det ger oss inblick i människors olika personligheter och deras livshistoria. Glädjen att undervisa och lära av andra, tillsammans med en stor passion för språk, stödde hennes strävan att bli språklärare.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1200:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 23/2
Tidpunkt 13:30 - 15:00
Antal tillfällen 5
Arrangemangsnummer 495919
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1200:- (Ord. pris)
Translate this page