Kurs Distans,Språk

Engelska falsk nybörjare (distans)

Med engelska kommer du långt – både på resan och i yrkeslivet.

Du är bekant med det engelska språkets klang och vissa strukturer, men kanske har du aldrig vågat använda dina engelska kunskaper? Då är den här kursen precis rätt för dig. Detta är inte en vanlig nybörjarkurs, eftersom denna kurs redan är baserad på en viss nivå av förtrogenhet med det engelska språket. Med hjälp av autentiska och realistiska exempel vill vi hjälpa dig att ta dina engelska kunskaper till nästa nivå.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Nivå

Detta är inte en vanlig nybörjarkurs, eftersom denna kurs redan är baserad på en viss nivå av förtrogenhet med det engelska språket.

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område och erbjuds även att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Bra att veta

 OBS! Ingen undervisning den 6 april.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2300:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 11/10
Tidpunkt 19:00 - 20:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 499888
Plats Distans på nätet
Pris 2300:- (Ord. pris)
Translate this page