Kurs Språk

Engelska inför resan, nybörjare

Över 60 procent av jordens befolkning talar engelska. Med språkkunskaper i engelska tar du dig fram över stora delar av världen.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. ABF Stockholm har kurser både för dig som är nybörjare och för dig som redan kommit en bit på vägen med dina engelskakunskaper och är redo för avancerad nivå. Välj den engelskakurs som passar dig!

Planerar du en resa till ett engelsktspråkigt land eller ett annat land där du behöver kan använda dig av engelska språkkunskaper? Vill du känna dig trygg i ditt språk före och under din resa? Då är den här kursen helt rätt för dig, eftersom den specifikt tar upp reserelaterade situationer.

Varmt välkommen!

Nivå

Nybörjare

Denna cirkel kräver inga förkunskaper men du är välkommen även om du har en del förkunskaper.

Material

Litteratur: Hooray for Holidays! Neu

ISBN: 9783190772438

Cirkelledare

Laura Phan är född i hjärtat av de tyrolska alperna i Österrike. Laura Phan är leg. gymnasielärare i italienska och engelska och har tyska som modersmål. Enligt henne innebär språk mycket mer än att bara skaffa sig kunskap om språkliga mönster och grammatiska regler. Det ger oss inblick i människors olika personligheter och deras livshistoria. Glädjen att undervisa och lära av andra, tillsammans med en stor passion för språk, stödde hennes strävan att bli språklärare.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1400:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 21/2
Tidpunkt 09:00 - 10:30
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 495925
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1400:- (Ord. pris)
Translate this page