Kurs Distans,Språk

Engelska på jobbet – Business English ”In use” B1 (Distans)

Under denna cirkel lär dig engelska som du har stor användning för i jobbsammanhang. Engelska språket är inte bara gångbart i engelsktalande länder utan även som brygga mellan länder med "mindre språk".

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. 

Denna cirkel ger riktade färdigheter för yrkeslivet. Oavsett vilket yrke du arbetar inom, är den här språkkursen specifikt riktad till en publik som använder engelska som arbetsspråk. Detta kan vara både här i Sverige och/eller utomlands.

Ur innehållet:

  • Business environment
  • Managing people
  • Managing cultures
  • Managing operations (supply chain management, quality management, marketing strategy, customer relationship management)
  • Accounting and finance
  • Strategies and decision-making

Nivå

B1

Jag kan förstå huvudinnehållet i tydligt standardspråk. Jag kan utan förberedelser ge mig in i samtal som rör kända vardagliga händelser. Jag kan enkelt binda samman fraser för att beskriva erfarenheter och händelser.

Material

Litteratur: Business Advantage B1

ISBN 9780521132206

Distanskurs

Kursen genomförs online på fasta tider genom videomöten. Du behöver en mejladress samt en dator som är uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Innan kursstart så får du länk och information om hur du gör för att ansluta skickat till din mejladress.

Cirkelledare

Laura Phan är född i hjärtat av de tyrolska alperna i Österrike. Laura Phan är leg. gymnasielärare i italienska och engelska och har tyska som modersmål. Enligt henne innebär språk mycket mer än att bara skaffa sig kunskap om språkliga mönster och grammatiska regler. Det ger oss inblick i människors olika personligheter och deras livshistoria. Glädjen att undervisa och lära av andra, tillsammans med en stor passion för språk, stödde hennes strävan att bli språklärare.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2300:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 22/9
Tidpunkt 08:30 - 10:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 499471
Plats Distans på nätet
Pris 2300:- (Ord. pris)
Translate this page