Kurs Språk

English for Beginners A1 – Grundkurs i engelska (AMK)

Kostnadsfri arbetsmarknadskurs (AMK) som främst riktar sig till dig som har varit utanför arbetsmarknaden en längre tid och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter att få arbete.

Denna kurs passar dig som ännu inte har några kunskaper i engelska. Målet med den här kursen är att förse deltagarna med de nödvändiga kunskaperna i engelska för att på nytt komma in i arbetsmarknaden. Kursen är första steget på vägen mot att kunna göra sig förstådd och förstå vad andra säger på engelska i vardagssituationer. Du får lära dig grunderna i språket och får bra baskunskaper i uttal, grammatik och ordförråd.

Upplägg

Kursen kommer att vara på måndagar och onsdagar kl. 9.00-10.30 (inkl. paus) med start 10/1. Totalt hålls kursen på 20 tillfällen i ett studierum i ABF-huset.

Kursledare

Jonathan Stoch har mångårig erfarenhet av att hålla kurser i engelska på olika nivåer, senast från Folkuniversitet där han har undervisat. engelska till olika målgrupper. Jonathan är ny kursledare hos oss och vi är så glada att ha honom ombord.

Anmälan

Du får endast anmäla dig till en arbetsmarknadskurs (AMK) under 2022. Har du anmält dig till flera kommer de senare anmälningarna makuleras och du kallas till den kurs du först anmält dig till. Vi ber dig att meddela oss i god tid ifall du inte kan delta i kursen. Det är bara schysst att göra det, tycker vi. Det är många som vill gå våra kurser.

Kursmaterial

Empower A1 Starter (ISBN: 9783125404205)
Kursmaterialet införskaffas på egen hand.

Vem får delta?

Denna kurs riktar sig främst till dig som har varit utanför arbetsmarknaden en längre tid och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter till arbete och som är mellan 20 och 64 år. 

Övrigt

Vid frågor mejla studieprogrammet.stockholm@abf.se

Pris
0:- Ordinarie pris

Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Anmäl Dig
Startdatum 31/1
Tidpunkt 09:00 - 10:30
Antal tillfällen 20
Arrangemangsnummer 488115
Plats Blekingerummet, 5 tr, ABF-huset
Translate this page