Kurs Data, IT, mobil

Fortsättningskurs – fortsätt bygga på din egen hemsida med WordPress med sidbyggaren Elementor (lör

Vi fortsätter att lära oss hur vi bygger vår egen hemsida från grunden i Wordpress Elementor. Du behöver ha grundkunskaper inom Wordpress elementor och du får gärna ha ett påbörjat projekt som vi plockar upp under denna kurs och kan bygga vidare på.

Under denna fortsättningskurs fortsätter vi att utforska WordPress elementor. Vi i gruppen utforskar och lär oss tillsammans mer om verktyget WordPress och sidbyggaren elementor – vi testar oss fram och hittar våra egna sätt att arbeta. Denna kurs kräver goda grundkunskaper inom datorn SAMT grundläggande kunskaper inom wordpress elementor (du kanske till exempel har gått vår introduktionskurs i wordpress elementor).

Du behöver ha ditt eget domännamn och webbhotell, alt. så får du en testsida att lära dig på under kursens tid. Oavsett om du lär dig inom ditt arbete eller privat, som hobby så är denna kurs användbar för alla oss som vill skapa fina och användbara hemsidor!

Kursens innehåll:

  •  
  •  
  •  

Varmt välkommen!

Nivå

Du behöver kunna hantera en dator och ha grundkunskaper i Windows eller Mac! Du behöver också ha grundläggande kunskaper inom WordPress elementor sedan innan (detta är en fortsättningskurs)! Vi kommer att hålla till i filmsalen med tillgång till datorer men du kan också välja att ta med din egen dator om du vill det.

Cirkelledare

Anna Larsson är utbildad Front end utvecklare med bred kompetens av WordPress. Hon driver idag eget med fokus på WordPress och SEO. Anna har erfarenhet av att lära ut och handleda.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Vid sen anmälan får du besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat – vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1700:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 25/11
Tidpunkt 10:00 - 15:00
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 499876
Plats Filmstudion, 1 tr ned, ABF-huset
Pris 1700:- (Ord. pris)
Translate this page