Kurs Franska

Franska B2

Maten, litteraturen, kafélivet, broarna i Paris… Det är lätt att förälska sig i den franska kulturen. Inte konstigt att franskakurserna är bland våra absolut mest populära.

Oavsett om du aldrig läst franska tidigare eller redan tillägnat dig en hel del franskakunskaper så har vi kursen för dig. På ABF Stockholm erbjuds franskakurser både för nybörjare och för dig som vill lära dig språket genom att delta i en bokcirkel på franska.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Kostnader
Kostnader för studiematerial tillkommer.

Litteratur
Maigret et le Clochard, Georges Simenon
ISBN: 9782253142287

B2
Jag kan förstå längre framställningar samt följa med i mer komplicerad argumentation. Jag samtalar och kommunicerar i stort sett utan problem.

Pris
1690:- Ordinarie pris

Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Anmäl Dig
Startdatum 21 januari 2019
Veckodagar Måndag
Tidpunkt 12:00 - 13:45
Antal tillfällen 12
Huvudledare Ulla-Britt Nire
Arrangemangsnummer 457979
Plats ABF-Huset -ABF-Huset (ej Fastställd Lokal)
Translate this page