Kurs Språk

Nyhet! Franska kör – lär dig franska genom sång, nivå A2

Det är lätt att förälska sig i den franska kulturen. Tänk då att få sjunga på franska! Under denna cirkel lär vi oss franska genom sång tillsammans!

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare.

Gillar du fransk musik? Gillar du att sjunga? Då är du varmt välkommen till denna cirkel där vi prestigelöst varvar språklektion med körsång. Vi arbetar med en textbok och övar på vardagsfranska, samtidigt som vi övar uttal och ordkunskap genom att sjunga tillsammans. Vi sjunger allt från medeltidsmusik, franska visor, 80-tal och nutida musik.

Vi möts tio tillfällen. Vår ledare brinner för både språket och musiken – gör du det med? Detta blir ett fantastiskt roligt sätt att kombinera lärandet på!  

 

Nivå

A2

Jag kan förstå fraser och vanliga ord som gäller mina personliga förhållanden. Jag kan delta i samtal om välkända ämnen men inte hålla liv i ett samtal själv.

Observera att detta inte är en nybörjarnivå, denna kurs kräver vissa förkunskaper!

Material

Litteratur
Édito A2, 2022
ISBN: 2278104101

Cirkelledare

Christopher Robin Karlsson kommer senast från hanläggningsarbete på Franska Institutet via Frankrikes ambassad i Sverige. Han brinner för att arbeta med språk och undervisning. Christopher Robins stora intresse utöver språk är musik, han spelar bl a.  i  ABFs  blåsorkester och skall till våren starta en kombinerad språk- och sångkurs på franska.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
2300:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 14/3
Tidpunkt 17:30 - 19:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 495851
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2300:- (Ord. pris)
Translate this page