Kurs Språk

Franska nybörjare

Maten, litteraturen, kafélivet, broarna i Paris… Det är lätt att förälska sig i den franska kulturen.

Inte konstigt att franskakurserna är bland våra absolut mest populära. Oavsett om du aldrig läst franska tidigare eller redan tillägnat dig en hel del franskakunskaper så har vi kursen för dig. På ABF Stockholm erbjuds franskakurser både för nybörjare och för dig som vill lära dig språket genom att delta i en bokcirkel på franska.

Nybörjarkurs

Inga förkunskaper krävs.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Kursledare

Fatoumata Ouoba Kabore är legitimerad lärare med behörighet i franska och engelska och jobbar även som grundskollärare. Hon har franska som modersmål och har undervisat i franska i 5 år i Sverige, både på grundskolan och inom vuxenutbildning , från nybörjarnivå till mer avancerade kurser.Hon kommer ursprungligen från Burkina Faso och är sedan 6 år bosatt i Sverige.

Litteratur
Franska 1, ISBN 9789144026411

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.
Pris
2300:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 14/9
Tidpunkt 17:30 - 19:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 492127
Plats Distans på nätet, Distans på nätet
Pris 2300:- (Ord. pris)
Translate this page