Kurs Språk

Grekiska inför resan, från nybörjarnivå

Kalimera! Cherete! Planerar du att resa till Grekland? Lär dig först de mest nödvändiga fraserna ino grekiskan för att ta del av den grekiska kulturen på ett mer genuint sätt!

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Grekiska talades förr av filosofer och retoriker i antik och hellenistisk tid men har utvecklats till ett modernt språk som talas av 13 miljoner människor. Med kunskaper i Grekiska öppnar du portarna till en stor kulturskatt!

Med utgångspunkt i samtal och blandat material lär vi oss vanligt förekommande fraser som du behöver under din resa.

Du får lära dig hur du formulerar dig på restaurangen, i hotellreceptionen, när du presenterar dig själv och enklare grammatik. Du lär dig att ställa frågor och föra enklare samtal, samt hantera många andra språkliga och kulturella situationer.

Nivå

Nybörjare eller mer

Du behöver inga förkunskaper, men även du som har en del förkunskaper är varmt välkommen!

Vi kommer att anpassa kursen utifrån er som deltar! Uppge gärna om du har någon erfarenhet av språket vid anmälan (i kommentarsfältet).

Material

Ledaren återkommer kring om du behöver införskaffa något studiematerial.

Cirkelledare

Magdalini Tsogkaroglou.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1800:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 8/3 2023
Tidpunkt 19:15 - 20:45
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 495636
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1800:- (Ord. pris)
Translate this page