Kurs Religion, psykologi, pedagogik

GRUND CL-utbildning – cirkelledarutbildning (digitalt tre träffar)

Varmt välkommen till vår cirkelledarutbildning för cirkelledare i ABF

Som cirkelledare hos ABF Stockholm erbjuds du en ledarutbildning för att utvecklas och känna dig trygg i din roll som ledare. ​

Syftet är att ge dig som cirkelledare en inblick i folkbildningens pedagogik, rollen som cirkelledare och ABF:s värdegrund. Du får också praktiska verktyg för att leda en grupp, hantera konflikter och möjlighet att reflektera kring ditt ledarskap tillsammans med andra cirkelledare. Vi vill skapa förutsättningar för dig att känna trygghet och delaktighet i ditt uppdrag.

Att vara cirkelledare hos ABF Stockholm innebär att du blir en del i en rörelse där vi gemensamt arbetar för att stärka och utveckla demokratin genom att möjliggöra livslångt lärande för alla stockholmare. 

Tre träffar (kvällspass på distans)

Detta är en cirkelledarutbildning som delas upp på tre träffar, 12:e, 14:e och 19:e mars, samtliga kl.17.30-20.00. 

Vid dessa träffar möts vi digitalt via en Teams-länk som du får via email senast två dagar innan. Du behöver kunna sitta ostört vid en dator med bra internetuppkoppling. Använd gärna hörlurar med mikrofon så att vi kan höra varandra i mötet. Det är en stor fördel om du kan delta med webbkamera så att vi kan se varandra under utbildningen.

Ange nedanstående information under ”kommentar” i anmälan:

  • Din kontaktperson på ABF Stockholm

OBS. Om du får förhinder att delta behöver du avanmäla din plats SENAST 7 dagar innan utbildningen. Mejla: oscar.barajasrojas@abf.se
Om du inte dyker upp utan att ha avbokat din plats faktureras du en avbokningsavgift på 250 kr (som täcker våra kostnader för utbildningen).

Pris
0:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 12/3
Tidpunkt 17:30 - 20:00
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 505784
Plats Microsoft Teams, Microsoft Teams
Translate this page