Kurs Religion, psykologi, pedagogik

GRUND CL-utbildning – cirkelledarutbildning (heldag i ABF-huset)

Varmt välkommen till vår cirkelledarutbildning för cirkelledare i ABF

Som cirkelledare hos ABF Stockholm erbjuds du en ledarutbildning för att utvecklas och känna dig trygg i din roll som ledare. ​

Syftet är att ge dig som cirkelledare en inblick i folkbildningens pedagogik, rollen som cirkelledare och ABF:s värdegrund. Du får också praktiska verktyg för att leda en grupp, hantera konflikter och möjlighet att reflektera kring ditt ledarskap tillsammans med andra cirkelledare. Vi vill skapa förutsättningar för dig att känna trygghet och delaktighet i ditt uppdrag.

Att vara cirkelledare hos ABF Stockholm innebär att du blir en del i en rörelse där vi gemensamt arbetar för att stärka och utveckla demokratin genom att möjliggöra livslångt lärande för alla stockholmare. 

En träff heldag (fysisk träff i ABF-huset)

Vi möts fysiskt, på plats i ABF-huset på Sveavägen 41, måndagen den 22 april kl. 9:30 -16.30. På våra fysiska utbildningar bjuder vi på lättare mat, fika och dryck.

Ange nedanstående information under ”kommentar” i anmälan:

  • Allergier/kostpreferenser (vid fysisk utbildning)
  • Tillgänglighetsanpassning
  • Din kontaktperson på ABF Stockholm

OBS. Om du får förhinder att delta behöver du avanmäla din plats SENAST 7 dagar innan utbildningen. Mejla: oscar.barajasrojas@abf.se
Om du inte dyker upp utan att ha avbokat din plats faktureras du en avbokningsavgift på 250 kr (som täcker våra kostnader för utbildningen).

Pris
0:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 22/4
Tidpunkt 09:30 - 16:30
Antal tillfällen 1
Arrangemangsnummer 505785
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Translate this page