Kurs Distans,Foto, film, media

Grunderna i digital marknadsföring (AMK)

Kostnadsfri arbetsmarknadskurs (AMK) som främst riktar sig till dig som har varit utanför arbetsmarknaden en längre tid och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter att få arbete.

Kommunikation via digitala plattformar är en av vår tids viktigaste verktyg för att marknadsföra och nå ut. Den här kursen ger en introduktion till våra mest använda digitala plattformar så som Instagram, Facebook och Youtube. Du lär dig att välja vilka plattformar som passar dig bäst och hur du kan nå ut effektivast med text, bild och film till din målgrupp.

Vi kommer att prata om trender inom digital marknadsföring och målgruppsanpassning och hur du anpassar ditt innehåll för att nå ut på bästa sätt.

Du kommer att lära dig hur du praktiskt planerar och strukturerar marknadsföringsplaner så att du arbetar smart och effektivt.

Kursen kommer att bestå av föreläsningar, verkliga exempel och praktiska uppgifter där du som deltagare själv får skapa material i form av bild, film och text som anpassas till olika plattformar.

Ledare
Katrin Nilsson är en erfaren kursledare som är utbildad inom journalistik och marknadsföring.

Upplägg
Kursen hålls vid 10 tillfällen på tisdagar och torsdagar kl 10:00-13:15 med start 18 oktober.

Anmälan och villkor
Du får endast anmäla dig till en arbetsmarknadskurs (AMK) under 2022. Kursen är kostnadsfri men du förbinder dig att fullfölja kursen om du inte avanmält dig senast dagen före kursstart. Vi tar ut en avbokningsavgift på 300 kr om du inte lämnar återbud i tid.

Har du inte personnummer? Du kan anmäla dig till kursen genom att maila dina personuppgifter till oss (se respektive kurs).
Are you without a personal number? Send an e-mail with your personal data to us and we will register you (see e-mail on the course website).

Vem får delta?
Våra arbetsmarknadskurser riktar sig till dig som har varit utanför arbetsmarknaden en längre tid och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter att få arbete. Du ska vara mellan 20 och 64 år gammal för att kunna delta.

Övrigt
Vid frågor mejla studieprogrammet.stockholm@abf.se

 

 

Pris
0:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 18/10
Tidpunkt 10:00 - 13:15
Antal tillfällen 7
Arrangemangsnummer 493149
Plats Distans på nätet
Translate this page