Kurs Ekonomi,Företag,Juridik

Grunderna i digital marknadsföring på sociala medier (AMK)

Kostnadsfri arbetsmarknadskurs (AMK) som främst riktar sig till dig som har varit utanför arbetsmarknaden en längre tid och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter att få arbete, och som är mellan 20 och 64 år gammal.

Sociala medier och kommunikation via digitala plattformar är en av vår tids viktigaste verktyg för att marknadsföra och nå ut. Den här kursen ger en introduktion till våra mest använda digitala plattformar så som Facebook, Instagram och Youtube. Du lär dig att välja vilka plattformar som passar dig bäst och hur du kan nå ut effektivast med text, bild och film till din målgrupp.

Vi kommer att prata om trender inom digital marknadsföring och målgruppsanpassning och hur du anpassar ditt innehåll för att nå ut på bästa sätt.

Du kommer att lära dig hur du praktiskt planerar och strukturerar marknadsföringsplaner så att du arbetar smart och effektivt.

Kursen kommer att bestå av föreläsningar, verkliga exempel och praktiska uppgifter där du som deltagare själv får skapa material i form av bild, film och text som anpassas till olika plattformar.

Ledare
Katrin Nilsson är en erfaren kursledare som är utbildad inom journalistik och marknadsföring.

Upplägg
Kursen hålls på tisdagar och torsdagar kl 13:00-16:00 med start 22 februari.

Praktisk information
Kursen genomförs på fasta tider genom videomöten på distans via Teams. Du behöver en mejladress samt en dator som är uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon så vi kan kommunicera med varandra. Alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Innan kursstart så får du länk och information om hur du gör för att ansluta skickat till din mejladress.

Anmälan
Du får endast anmäla dig till en arbetsmarknadskurs under 2022. Har du anmält dig till flera kommer de senare anmälningarna makuleras och du kallas till kursen du först anmält dig till. Meddela oss gärna om du får förhinder och inte längre kan delta. Det är många som vill gå våra kurser och därför tycker vi att det är schysst att lämna återbud och lämna sin plats till någon annan.

Vem får delta?
Våra arbetsmarknadskurser riktar sig till dig som har varit utanför arbetsmarknaden en längre tid och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter att få arbete. Du ska vara mellan 20 och 64 år gammal för att kunna delta.

Övrigt
Vid frågor mejla studieprogrammet.stockholm@abf.se

Pris
0:- Ordinarie pris

Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Anmäl Dig
Startdatum 22/2
Tidpunkt 13:00 - 16:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 488196
Plats Distans på nätet
Translate this page