Kurs Samhälle

Grundläggande cirkel i EUs klimatpolitik

Välkommen till en kostnadsfri studiecirkel om EUs klimatspolitik

Den 9 juni väljer Sverige ledamöter till Europaparlamentet. Inför och under valet arrangerar ABF Stockholm en serie studiecirklar, workshops och föreläsningar för att höja medvetenheten om valet och våra demokratiska möjligheter att påverka. Tillsammans kan vi göra skillnad – för att stärka Europas demokrati och påverka i ett val som kommer att forma vår kontinent och omvärld.

Denna studiecirkel kommer att omfatta en fördjupning inom EU:s klimatpolitik. Under utbildningen kommer du att få insikt i EU:s olika klimatutmaningar och dess strategier för att bekämpa klimatförändringarna. Vi kommer att utforska EU:s gemensamma klimatpolitik i relation till Parisavtalet och Agenda 2030.

Att vara cirkeldeltagare hos ABF Stockholm innebär att du blir en del i en rörelse där vi gemensamt arbetar för att stärka och utveckla demokratin genom att möjliggöra livslångt lärande för alla stockholmare. 

Ange nedanstående information under ”kommentar” i anmälan:

  • Dina förväntningar på utbildningen
  • Eventuella tillgänglighetsanpassningar

OBS. Om du får förhinder att delta behöver du avanmäla din plats SENAST 3 dagar innan utbildningen. Mejla: medlem.stockholm@abf.se

Pris
0:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 21/5
Tidpunkt 15:00 - 17:45
Antal tillfällen 3
Arrangemangsnummer 508786
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Translate this page