Kurs Ekonomi,Företag,Juridik

Grunderna i digital marknadsföring på sociala medier (AMK-1)

Kostnadsfri arbetsmarknadskurs (AMK-1) som främst riktar sig till dig som är eller riskerar att bli permitterad, varslad eller uppsagd på grund av pandemin och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter på arbetsmarknaden.

Sociala medier och kommunikation via digitala plattformar är en av vår tids viktigaste verktyg för att marknadsföra och nå ut. Den här kursen ger en introduktion till våra mest använda digitala plattformar så som Facebook, Instagram och Youtube. Du lär dig att välja vilka plattformar som passar dig bäst och hur du kan nå ut effektivast med text, bild och film till din målgrupp.

Vi kommer att prata om trender inom digital marknadsföring och målgruppsanpassning och hur du anpassar ditt innehåll för att nå ut på bästa sätt.

Du kommer att lära dig hur du praktiskt planerar och strukturerar marknadsföringsplaner så att du arbetar smart och effektivt.

Kursen kommer att bestå av föreläsningar, verkliga exempel och praktiska uppgifter där du som deltagare själv får skapa material i form av bild, film och text som anpassas till olika plattformar.

Ledare
Katrin Nilsson är en erfaren kursledare som är utbildad inom journalistik och marknadsföring.

Upplägg
Kursen hålls på tisdagar och torsdagar kl 13:00-16:00 med start 26/10.

Praktisk information
Kursen genomförs på fasta tider genom videomöten på distans via Teams. Du behöver en mejladress samt en dator som är uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon så vi kan kommunicera med varandra. Alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Innan kursstart så får du länk och information om hur du gör för att ansluta skickat till din mejladress.

Anmälan
Kursen är kostnadsfri men du förbinder dig att fullfölja kursen om du inte avanmält dig senast dagen före kursstarten. Vi kommer att ta ut en avbokningsavgift på 300 kr om du inte deltar på minst hälften av kurstillfällena, varav en av de första tre träffarna.

Du får endast anmäla dig till en arbetsmarknadskurs under 2021. Har du anmält dig till flera kommer de senare anmälningarna makuleras och du kallas till kursen du först anmält dig till.

Vem får delta?
Kurserna riktar sig främst till dig som är eller riskerar att bli permitterad, varslad eller uppsagd och som är mellan 18 och 64 år.

Övrigt
Vid frågor mejla studieprogrammet.stockholm@abf.se

Pris
0:- Ordinarie pris

Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Anmäl Dig
Startdatum 26/10
Tidpunkt 13:00 - 16:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 485610
Plats Distans på nätet
Translate this page