Kurs Distans,Språk

Italienska – how to survive in Italy, falska nybörjare och A1 (distans)

Med italienska får du möjlighet att prata med människor i flera olika världsdelar, på deras eget modersmål.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Med utgångspunkt i rollspel samtal och material lär vi oss vanligt förekommande fraser i Italien. Vi lär oss om kulturen, hur du skall bete dig på restaurangen, hur du på bästa sätt presenterar dig själv och enklare grammatik. Du lär dig att ställa frågor och föra enklare samtal, samt hantera många andra språkliga och kulturella situationer.

Nivå

Falska nybörjare och A1 –

Denna kurs vissa förkunskaper av språket. Du kanske har studerat italienska på skolnivå, eller gått en nybörjarkurs för länge sedan?

Distanskurs

Kursen genomförs online på fasta tider genom videomöten. Du behöver en mejladress samt en dator som är uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Innan kursstart så får du länk och information om hur du gör för att ansluta skickat till din mejladress.

Material

Material tillhandahålls av ledaren.

Cirkelledare

Nicoletta Consumi är född i Italien, hon har bott i Sverige och undervisat under flera år. Det som kännetecknar Nicolettas sätt att lära ut är olika kreativa vis att ta sig an språket. Ni får en garanterat rolig och annorlunda upplevelse.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Vid sen anmälan får du besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat – vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1400:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 18/9
Tidpunkt 19:15 - 20:45
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 499523
Plats Distans på nätet
Pris 1400:- (Ord. pris)
Translate this page