Kurs Språk

Japanska genom manga, nybörjare barn/ungdom (10-15 år)

Lär dig japanska genom den japanska populärkulturen!

Vill du kunna läsa manga på dess originalspråk? Kom och lär dig japanska! Under kursen kommer vi att läsa ett flertal enklare böcker, gå igenom vanliga hälsningar och uttryck, samt slangord som ofta förekommer i serierna.

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för åldersgruppen och vi betygsätter inte dina kunskaper. 

Undervisning sker den 28-31 oktober kl 13.30-15.45.  

Nivå

Du förväntas ha gått en lovkurs tidigare eller ha motsvarande förkunskaper.

Material

Chi’s Sweet Home vol. 1
ShirokumaCafe bis vol. 1
Sailor Moon vol. 1 

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Carolina Lindström har en Masterexamen i Asienstudier med inriktning på japanska. Hon har sedan ung ålder haft ett stort intresse av japansk populärkultur, samt bott och studerat på olika universitet i Japan i två omgångar. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

  Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

  Sökord: manga, japanska, språk, sommarlov, kurs, sommar

Pris
1600:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 28/10
Tidpunkt 13:30 - 15:45
Antal tillfällen 4
Arrangemangsnummer 509673
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1600:- (Ord. pris)
Translate this page