Kurs Språk

Japanska nybörjare

Språket är nyckeln till andra kulturer. Ta chansen att göra din värld större!

Är du intresserad av Japan och japansk kultur? Vill du lära dig japanska från grunden? Under kursen kommer du att lära dig japanska tecken, hur man hälsar, räknar, ställer frågor och beskriver saker med enkla ord på japanska.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper. 

Nivå

Inga förkunskaper krävs.

 

Material

Ingen lärobok används, cirkelledaren förbereder eget läromedel.

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Tomoka Hua Thiel är född och uppvuxen i Tokyo, Japan. Hon studerar lingvistik och filologi. Utöver japanska talar hon svenska, engelska, mandarin kinesiska och shanghainesiska.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
2300:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 14/2 2023
Tidpunkt 19:15 - 20:45
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 494908
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2300:- (Ord. pris)
Translate this page