Kurs Språk

Japanska nybörjare för barn/ungdom (10-15 år)

Lär dig japanska genom den japanska populärkulturen!

Är du intresserad av anime, manga, j-pop och den japanska kulturen? 
Under kursen kommer vi lära oss att skriva japanska tecken, samt använda enklare ord och fraser. Vi tittar på anime, lyssnar på japansk musik och skriver kalligrafi med pensel. 

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper. 

Nivå

Inga förkunskaper krävs.

Material

Japanese for Young People 1 

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Carolina Lindström har en Masterexamen i Asienstudier med inriktning på japanska. Hon har sedan ung ålder haft ett stort intresse av japansk populärkultur, samt bott och studerat på olika universitet i Japan i två omgångar. 

Bra att veta

OBS! Ingen undervisning 31 mars. 

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1620:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 10/3
Tidpunkt 12:00 - 13:30
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 505664
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1620:- (Ord. pris)
Translate this page