Kurs Språk

Kinesiska nybörjare (distans)

Kinesiska är en samlingsbeteckning för de olika dialekterna i Kina. I den här kursen läser vi mandarin.

Kinesiska är en samlingsbeteckning för de olika dialekterna i Kina. I den här kursen läser vi mandarin.

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Nivå

Nybörjare

När kursen är slut ska du ha lärt dig de 150 vanligaste orden i kinesiska. Du kommer kunna hålla enkla konversationer. Med denna kunskap kommer vi även i slutet av kursen att läsa en kort berättelse tillsammans.

Material

Material baserat på HSK1

Undervisningen i denna kurs sker på svenska och kinesiska. Obs! Visst material på engelska kan förekomma.

HSK är de standardiserade proven i mandarin för icke-modersmålstalare. Orden som krävs för att klara proven är de vanligast förekommande i språket. Ordlistan för HSK1 är alltså de vanligast förekommande orden i mandarin.

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område och erbjuds även att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Carl Thorshag är certifierad tolk för svenska – mandarin. Han har bott i Kina i många år och har studerat mandarin i 10 år. Under sin studietid har han hela tiden sökt efter de bästa sätten att lära sig mandarin.

Carls undervisningsmetod bygger på att bryta ner det kinesiska språket för att lära sig det på ett mer logiskt och strukturerat sätt. Du kommer under kursen få med dig ett flertal verktyg för att själv kunna fortsätta lära dig mandarin på ett effektivt sätt även efter att kursen är avslutad.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2300:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 20/9
Tidpunkt 17:30 - 19:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 499571
Plats Distans på nätet, Distans på nätet
Pris 2300:- (Ord. pris)
Translate this page