Kurs Språk

Kinesiska termin 2 (distans)

Kinesiska är en samlingsbeteckning för de olika dialekterna i Kina. I den här kursen läser vi mandarin.

Kinesiska är en samlingsbeteckning för de olika dialekterna i Kina. I den här kursen läser vi mandarin.

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Nivå

Fortsättning (HSK2)

Du förväntas ha viss förkunskap för den här kursen: Kunna orden från HSK1, ha någorlunda koll på toner, uttal samt grundläggande kunskap i hur man skriver tecken.

Material

Material baserat på HSK1-2

Undervisningen i denna kurs sker på svenska och kinesiska. (Obs: Visst material på engelska kan förekomma).

Efter att kursen är avslutad ska du kunna läsa en del lättare texter samt hålla lite mer innehållsrika konversationer. 

HSK är de standardiserade proven i mandarin för icke-modersmålstalare. Orden som krävs för att klara proven är de vanligast förekommande i språket. Ordlistan för HSK1 är alltså de vanligast förekommande orden i mandarin.

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område och erbjuds även att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Carl Thorshag är certifierad tolk för svenska – mandarin. Han har bott i Kina i många år och har studerat mandarin i 10 år. Under sin studietid har han hela tiden sökt efter de bästa sätten att lära sig mandarin.

Carls undervisningsmetod bygger på att bryta ner det kinesiska språket för att lära sig det på ett mer logiskt och strukturerat sätt. Du kommer under kursen få med dig ett flertal verktyg för att själv kunna fortsätta lära dig mandarin på ett effektivt sätt även efter att kursen är avslutad.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/.

Pris
2300:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 20/9
Tidpunkt 19:15 - 20:45
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 499573
Plats Distans på nätet, Distans på nätet
Pris 2300:- (Ord. pris)
Translate this page