Kurs Konsthantverk, handarbete, slöjd

Knyppling

Inspireras av att arbeta efter gamla och nya idéer.

Knypplingen har traditioner långt tillbaka i tiden och då liksom nu inspireras många av att arbeta med sina händer och forma vackra ting efter gamla förlagor och nya idéer.

Nivå

På den här kursen i knyppling kan både du som är nybörjare och du som redan kan grunderna vara med.

Material

Material ingår inte i kursen.

Cirkelledare

Eva Wikström besitter en spetskompetens i dubbelbemärkelse! Hon fastnade för knypplingen för ca 40 år sedan. Hon har själv gått många kurser genom åren bland annat på Handarbetets vänner och även fått gesällbrev i konstknyppling 1991. Med knypplingen följer också ett stort intresse för kulturhistorien kring knypplingen, denna kunskap delar Eva gärna med sig av. 

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2695:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 20/9
Tidpunkt 19:00 - 21:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 499985
Plats Smeden, Farsta Gård
Pris 2695:- (Ord. pris)
Translate this page